Hei, tässä Minna ja Hannu.

Nordic Careerin tarina

Pian Arctic Careerin perustamisen jälkeen oli Heidille, Jonnalle ja Tuirelle selkeää, että mukaan halutaan lisää hyviä tyyppejä! Heidi sattui juttelemaan asiasta Romppasen Hannun kanssa, jolla olikin ollut mietinnässä yrittäjyys myös henkilöstöpalvelualalla oman Kaukosen Puutarhan lisäksi. 
Asia jäi kytemään ja kun aika oli kypsä, Hannu hyppäsi työntekijäksi Arctic Careeriin syksyllä 2022 auttamaan tulevan talvisesongin rekrytoinneissa ja niin Nordic Careerin tarinaa alettiin kirjoittamaan!

Nordic Career perustettiin tammikuussa 2023 ja sen kotipaikkakunta on hieman Rovaniemeä pohjoisempana, Kittilässä. Hannulle kaveriksi, paikalliseksi yrittäjäksi Kittilään, alkoi Mantovaaran Minna.

Hannu on ollut alalla jo 20-vuoden ajan, mikä tekee hänestä alan todellisen asiantuntijan, jota ei helposti pysty yllättämään. Hannusta huokuu lappilainen rehtiys, luotettavuus sekä elämänasenne, jossa tehdään eikä vain meinata. Hannun osaamis- ja vastuualueelle kuuluvat matkailu- ja ravintola-alan, kaupan alan sekä hiihtokeskusalan asiakkuudet ja rekrytoinnit.

Minnalle on kertynyt kattava työkokemus matkailualalta sekä kuuden vuoden kokemus henkilöstöpalvelualalta, missä työtehtäviin kuului rekrytointi ja asiakkuuksien hoitaminen. Laajan ja kattavan työkokemuksen ansiosta Minnan rekrytoinnit onnistuvat nappiin tilanteessa kuin tilanteessa.
Minnalle tärkein arvo työssä on kiltteys ja tekemisestä huokuu aito välittäminen. Rekrytoinnit hoidetaan aina asiakaslähtöisesti.

Minna ja Hannu ovat tehneet yhdessä töitä jo aiemminkin – kun toisen tuntee ennestään, on tekeminen luontevaa ja yhteistyö mutkatonta! Yrittäjyyteen hyppääminen oli molemmille luonnollinen jatko uralla. 
Työnjako heidän välillään on selkeä: Hannu myy ja Minna rekrytoi.

Paikallisuus on vahvuus Lapissa! Minna ja Hannu tuntevat aidosti asiakkaiden työpaikat sekä työolosuhteet, mikä tekee rekrytoinnista helpompaa. 

”Luotettavuus syntyy täällä pohjoisessa siitä, että me itse olemme vastuussa kaikesta omasta tekemisestämme ja luotettavuus lunastetaan tekojen kautta” ~ Hannu

”Yrityksen filosofiaan kuuluu, ettemme edes halua olla valtavan iso toimija. Yksi kantava arvo meillä on kiltteys. Sillä tarkoitamme, että tunnemme välittämämme työntekijät, käymme moikkaamassa heitä, kyselemme heidän kuulumisiaan ja autamme tilanteessa kuin tilanteessa. Yhteys ei katkea työsopimuksen allekirjoittamiseen” ~Minna

Lapin matkailusesongin työvoiman tarpeen lisäksi työtekijöitä rekrytoidaan myös kaikille muillekin toimialoille ja toimialue ei rajaudu vain Lappiin, vaan Nordic Careerin kautta on työskennellyt työntekijöitä Utsjoelta aina Turun saaristoon saakka.

Kittilässä tehdään eikä meinata!

20.9. Kittilässä

Minna Mantovaara ja Hannu Romppanen

Arvomme

Välittäminen
”Me emme vain välitä, me välitämme”.

”Me emme vain välitä, me välitämme”.

Haluamme, että työntekijät saavat tarvitsemansa perehdytyksen, työvälineet, turvallisen työympäristön, arvostusta. Työpaikat, keikat, jotka otamme välitykseen ovat kaikki sellaisia, että itse voisimme lähteä ne suorittamaan. 

Ilo
”Töissä saa olla kivaa.”

”Töissä saa olla kivaa.”

Pyrimme kohtaamaan asiakkaamme ja lähimmät kollegat hymyssä suin. Toki aina ei hampaita hymyilytä, ja sekin on sallittua. Töissä on lupa näyttää tunteita ja iloita onnistumisista. Työkavereita ja asiakkaita saa yllättää iloisesti esimerkiksi palvelemalla vielä paremmin, kuin he olisivat odottaneetkaan tai vaikka tuomalla tuoreet pullakahvit toimistolle.

Kiltteys
”Kun tulee vastoinkäymisiä, autamme ja tuemme kaikin tavoin.”

“Kun tulee vastoinkäymisiä, autamme ja tuemme kaikin tavoin”

Ihmiset ovat pohjimmiltaan hyviä, ja haluavat tehdä töitä. Jokaisessa on talenttia. Haluamme auttaa sen oman työuran löytämisessä, oman ammatillisen identiteetin kasvussa, vaikka se ei aina ensimmäisen työpaikan kautta onnistuisikaan. Kiltteys on aitoa empatiaa, ymmärtämistä ja hyväksymistä toinen sellaisena kuin hän on. 

Vastuullisuus
“Kannamme vastuumme pohjoisesta ja teemme työmme laadukkaasti”. 

“Kannamme vastuumme pohjoisesta ja teemme työmme laadukkaasti”. 

Vastuullisuus on henkilöstöpalvelualalla monin tavoin läsnä. Olemme vastuullisia työnantajia. Kannamme vastuuta asiakasyrityksistä, niiden kasvun edellytyksistä. Kannamme vastuuta Pohjois-Suomen elinkeinojen kehittymisestä siten, ettei työvoiman saatavuus olisi kasvun este. Vastuullisuus tarkoittaa meille rohkeutta myöntää myös virheet, mokat ja oma keskeneräisyys ihmisenä. 

Oppiminen
“Vain muutos on pysyvää”

“Vain muutos on pysyvää”

Uuden oppiminen on tärkeä osa työtämme, osa ihmisenä olemista. Opimme päivittäin eri toimialoista, ihmisistä ja itsestämme lisää. Me pyrimme tarjoamaan työntekijöille aktiivisesti työn lisäksi mahdollisuutta opiskella oppisopimuksella sekä työpaikoilla sisäisiä urakehitysmahdollisuuksia.

Ollaan yhteydessä!

Hannu Romppanen

paikallisyrittäjä, myyntipäällikkö

Ollaan yhteydessä!

Minna Mantovaara

paikallisyrittäjä, rekrytointivastaava

Toimipisteemme

Nordic Career Oy
Tunturitie 2
99130 Sirkka

Tule piipahtamaan niin jutellaan työllisyysasioista!